Tel.: 059 77 00 13
Contact
David Achiel: aanleg voor de aanleg van uw oprit en terras!

De aanleg van een parking? In Oudenburg woont David Achiel, een expert!

Aanleg parking oudenburg

Een parking is meer dan alleen een plaats om uw auto te stationeren. Het kan als uithangbord van uw zaak dienen omdat dit de eerste manier is waarop klanten kennis maken met uw bedrijf. Een goede en aangename parkeerplaats voor uw klanten laat onmiddellijk een goede indruk na.

Als u aan het overwegen bent om de aanleg van een parking in Oudenburg of omstreken uit te voeren, is David Achiel de geknipte man voor de job. Hij is een specialist die dit karwei in een handomdraai voor u kan klaren!

David Achiel creëert de parking die u in gedachten heeft. Als u geen inspiratie heeft, helpt David Achiel u verder. Samen met u zal hij naar een geschikte oplossing zoeken voor uw parkeerplaats. Zo werkt hij bijvoorbeeld met grindplaten die tal van voordelen hebben zoals het vermijden van spoor- en plasvorming (een nadeel bij asfalt, waar het bedrijf niet mee werkt), het creëren van solide oppervlakken en het zorgen voor een optimale waterdoorlating.

Als u broedt op de aanleg van een parking in Oudenburg of een andere West- of Oost-Vlaamse gemeente, is David Achiel een must! Hij verplaatst zich door heel West-Vlaanderen en een gedeelte van Oost-Vlaanderen (tot tegen Gent) om u de parkeerplaats aan te bieden waar u op zit te wachten!

Contacteer ons!059 77 00 13