Tel.: 059 77 00 13
Contact
David Achiel: aanleg voor de aanleg van uw oprit en terras!

U wilt graag een omheining? In Oudenburg hebben ze een expert!

Omheining oudenburg

Bent u het beu om elk jaar weer de tuinschaar boven te halen in mei of juni om de haag bij te knippen? Laat dan een omheining in Oudenburg of omgeving plaatsen door David Achiel. Zo hoeft u uw hoofd niet meer te breken over een wanordelijke haag en is er nog steeds een afsluiting aanwezig!

Een omheining heeft niet enkel als doel om ongewenste personen of blikken buiten te houden, maar het heeft ook zijn nut als u kleine, nieuwsgierige kinderen heeft of een hond als huisdier, die de veilige omgeving van het huis niet mogen verlaten. Om de veiligheid van u en andere inwonenden te garanderen plaatst David Achiel een stevige, maar toch stijlvolle afsluiting die bij u past en die tegemoet komt aan uw noden.

Het materiaal dat gebruikt wordt bij het plaatsen van de afsluiting kan de klant zelf kiezen. Zo heeft David Achiel al gewerkt met houtcomposiet, maar eveneens met tuinschermen van bijvoorbeeld gevlochten hazelaar. Een afsluiting kan ook van dienst zijn als u uw moestuin bescherming wilt bieden tegen windstoten of ongewenste dieren.

Contacteer David Achiel om een omheining in Oudenburg of in de omliggende omgeving te laten plaatsen. Zijn werkgebied is West-Vlaanderen en een gedeelte van Oost-Vlaanderen (tot tegen Gent).

Contacteer ons!059 77 00 13