Tel.: 059 77 00 13
Contact
David Achiel: aanleg voor de aanleg van uw oprit en terras!

Wilt u een nieuwe vloer leggen? In Oudenburg woont er een specialist!

Vloer leggen oudenburg

Mooie tegels geven onmiddellijk die extra touch aan de hele kamer. Er zijn talloze mogelijkheden: verschillende tegels in andere kleuren, een mooi patroon op de tegels of een speciaal legpatroon. Dit werk klinkt als een echt huzarenstuk. Gelukkig kan u een nieuwe vloer leggen in Oudenburg of omstreken overlaten aan een ware expert, namelijk David Achiel!

David Achiel legt de tegels die het best bij uw kamer passen! Door zijn kwalitatieve service zal het werk zeer zorgvuldig en eersteklas worden uitgevoerd. Het resultaat? De klant krijgt een vloer zoals nooit tevoren!

Vindt u dat uw kamermuur ook aan verandering toe is en wilt u dit ook door David Achiel laten doen? Dat kan! Voor een zachte prijs betegelt hij uw muur met prachtige faiencetegels. Faience is een broze steen die vooral als muurtegel gebruikt wordt. Deze tegels zijn uitermate geschikt om te gebruiken in de badkamer of in de slaapkamer.

Een vloer leggen in Oudenburg of omgeving is iets waar je David Achiel voor inschakelt. Bel of mail dus nog vandaag! Hij beperkt zich niet enkel tot de regio Oudenburg, maar voert opdrachten uit in de volledige provincie West-Vlaanderen en een gedeelte van Oost-Vlaanderen (tot tegen Gent). Wacht dus niet om zijn expertise in huis te halen!

Contacteer ons!059 77 00 13